Nieuw in Counting Owl 2.0

In de update zijn er functies toegevoegd, waardoor jij nóg beter je volgers kan bijhouden! We hebben geluisterd naar jullie feedback waardoor we met de volgende functies zijn gekomen. Enjoy Counting!

Handigere meldingen

Ontvang meldingen in de app wanneer je een doel hebt bereikt. Je kunt nu instellen om de hoeveel volgers je een melding wilt ontvangen bij je doelen.

Eigen achtergrond toevoegen

Voeg eigen achtergronden toe aan de Live Counter via de Design knop. Maak een foto of kies er een uit je galerij. Wij onthouden de achtergronden per account.

Uitloggen op Twitter (en binnenkort Instagram)

Het is nu mogelijk om uit te loggen via Twitter en Instagram. Je zou dan met een ander account kunnen inloggen om daar de groei van bij te houden.

Analytics (wordt uitgerold)

We maken het nu nog makkelijker om de groei van je account bij te houden door grafieken toe te voegen. Deze functie behoort tot de Pro-versie van de app.

Zij zijn al verliefd...

Spread the word: download onze YouTuber- of Press Kit

Press Kit

Voor de pers hebben we alle info, afbeeldingen en ander materiaal dat je nodig hebt op een rijtje gezet in één pakket.

Download Press Kit

YouTuber Review Kit

Review opnemen? Dat kan! In deze YouTuber Review Kit vind je alle benodigdheden voor het maken van een toffe review. We zijn natuurlijk hartstikke benieuwd! ;)

Download YouTuber Kit

CountingOwl Updates

Schrijf je stiekem in voor de nieuwsbrief om foto's van achter de schermen, sneakpeaks en de allernieuwste functies te zien!